Пятница, 19 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Сушия Запоріжжя: найкращі суші

​Японська кухня підкорила серця мільйонів. В Україні японська кухня зайняла позицію лідера в рейтингу іноземних кухонь. Поїсти суші можна в ресторані Сушия Запоріжжя. Ви можете відвідати заклад, влаштувавши бізнес-ланч, зустріч з друзями або побачення, меню ресторану є за посиланням https://sushiya.ua/zaporizhya/.

Також доступна доставка, щоб ваш корпоратив, вечірка в японському стилі або романтична вечеря була прекрасною і дуже смачною.

Сушия Запоріжжя: меню і ціни

Суші — це категорія страв з національної кухні Японії. Ви можете замовити в ресторані Сушия Запоріжжя на вибір найрізноманітніші макідзусі або інші види суші:

  1. Нігірі — класичні суші, що мають форму грудочки рису довгастої форми з начинкою зверху. У нігірі часто додають невелику кількість васабі, щоб підкреслити смак риби. Замовити суші в Запоріжжі можна з креветкою, тунцем, лососем, сибасом.
  2. Урамакі — фірмові роли американського походження, які винайшов японський кухар світового рівня. Дослівно урамакі перекладається як рулет навпаки, адже рис в цій страві знаходиться зовні, а не всередині, як в класичних рецептах. Можна суші купити в Запоріжжі за технологією приготування урамакі, наприклад, Філадельфія і Каліфорнія в ресторані Сушия.
  3. Футомакі — це великий рол, що досягає в ширину 4 см. У футомакі зустрічаються найрізноманітніші начинки, але найпопулярнішим серед українців залишається краб рол. Основний інгредієнт цих ролів — соковитий і смачний краб-мікс з ікрою масаго і японським майонезом.
  4. Хосомакі або маки-роли — смачні мініатюрні роли, які робляться з одним видом начинки. Куштуючи хосомакі, можна яскраво відчути смак конкретного інгредієнта, тому сушисти Сушия готують макі з соковитим огірком, з тунцем, лососем і креветками.

Подивитися суші Запоріжжя меню ресторану і служби доставки Сушия можна на офіційному сайті в будь-який момент. Замовити суші в Запоріжжі можна через кошик на сайті або за номером гарячої лінії.

Суші-бар в Запоріжжі: найкращий ресторан міста

Мережа ресторанів Сушия пропонує жителям і гостям м. Запоріжжя спробувати японську кухню в затишному ресторані на проспекті Соборний. Це головна вулиця міста, до якого легко дістатися будь-яким громадським чи особистим транспортом.

На офіційному сайті суші-бару представлена карта проїзду, яка допоможе побудувати швидкий маршрут до ваших улюблених суші та ролів.

У ресторані Сушия Запоріжжя завжди панує затишна атмосфера, яка дозволить оцінити всю красу і самобутність японської культури. Завжди привітний і доброзичливий персонал допоможе зробити вибір, якщо ви вперше вирішили спробувати японські страви.

Класичний дизайн Сушия, виконані в кращих традиціях східного стилю, додає в атмосферу ресторану злегка вловимі нотки японської загадковості. Шикарні панорамні вікна дозволять насолодитися видом на головну вулицю міста, а також прекрасний захід сонця, якщо ви застанете цей чарівний момент.

Суші Запоріжжя: меню служби доставки

Меню служби доставки Сушия не відрізняється від меню ресторану, тому навіть, якщо у вас не вийде зайти в улюблений заклад на обід або вечерю, ви все одно маєте можливість насолодитися смачними суші та ролами. Служба доставки привезе замовлення в будь-який куточок міста за 60 хвилин.

Якщо потрібна доставка у віддалені райони, кур'єр може везти замовлення 90 хвилин. Якщо доставка приїде до вас із запізненням, кур'єр компенсує очікування смачним бонусом або знижкою на наступну доставку. Подивитися всі умови доставки можна на офіційному сайті ресторану Сушия Запоріжжя.

Якщо хочете отримати знижку, то поспішіть взяти участь в акції на роли та суші Запоріжжя. Для цього потрібно забрати своє замовлення з ресторану самовивозом. Клієнти мережі ресторанів Сушия Запоріжжя можуть отримати знижку в розмірі 10% при замовленні до 31 грудня поточного року.

Мой аккаунт