Пятница, 26 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Приватизація в Україні

Приватизація земельної ділянки в нашій країні - трудомістке завдання і не завжди під силу звичайній людині. Справа в тому, що в законодавстві до цього дня, немає чітко прописаного регламенту дій, які треба зробити юридичній або фізичній особі в даному процесі. Це значно ускладнює завдання і часом не обійтися без залучення сторонніх юристів чи адвокатів.

Для чого потрібна приватизація? Приватизувавши нерухоме майно людина стає повноправним його власником. Це підтверджує свідоцтво встановленого зразка про право власності. Маючи такий документ, ніякі державні і недержавні організації не має права виселити людини в менш комфортабельні умови проживання. Це дає власнику набагато більше прав і можливостей. Але в той же час, держава передає свої обов'язки з утримання приміщення новому господареві, що вплине на розмір сплати комунальних послуг.

Процедура приватизації має для пересічної людини безліч підводних каменів і ризиків. Тому важливо ретельно підготуватися до цього процесу або довірити все рукам професіоналів. Які існують ризики:

  1. Втрата часу, сил і фінансових коштів в надії приватизувати земельні ділянки, які не підлягають передачі у приватну власність в силу різних юридичних і законодавчих причин.
  2. Завищена вартість послуг щодо прискорення процесу приватизації.
  3. Довга видача різного роду довідок для приватизації земельної ділянки.
  4. Мимоволі можна стати жертвою шахрайських операцій і позбутися як фінансових коштів, так і права на землю.

З огляду на всі можливі ризики, при необхідності приватизації землі, краще звернутися в відповідні юридичні контори. У Києві такі послуги надає Sls-group.com.ua/zemelne-pravo. Ця юридична компанія має штат кваліфікованих фахівців, які допоможуть на всіх етапах приватизації, дадуть вичерпні відповіді з усіх питань. Вони нададуть підтримку:

  • в пошуку придатних ділянок для приватизації;
  • в оформленні технічної документації, проведеннї геодезійний досліджень з залученням фахівців;
  • подачі різного роду запитів до контролюючих інстанцій;
  • у викупі нерухомого майна;
  • укласти договір купівлі-продажу.

При укладанні договору приватизації земельної ділянки з юристами «SLS Group» клієнт повністю знімає з себе всі обов'язки по збору документів і відвідуванні контролюючих органів. Все це зроблять за нього. Процес приватизації проводитися фахівцями «під ключ». Клієнт лише отримує готові документи. Це значно економить йго час та фінансові ресурси.

Клієнт може бути повністю спокійний за своє майно. Всі необхідні документи будуть оформлені відповідно до чинного законодавства України. Ціна на послуги юристів може варіюватися і залежить від складності кожного випадку. У будь-якому разі, такий складний процес, як приватизація, слід довірити виключно професіоналам, щоб не стати мимовільною жертвою шахраїв і не втратити кошти й свого часу. Звичайна людина може бути не обізнана у схемах шахраїв і з легкістю потрапити до їх лап.

Мой аккаунт