Пятница, 26 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Як обрати ліжко: 4 ключових момента

Здоровий та міцний сон — це один з найважливіших компонентів життя будь-якої людини. Тому дуже важливо правильно облаштувати спальню кімнату, адже саме там ми проводимо третину свого життя. Звісно, що вибрати ліжко не так просто, як здається на перший погляд. Потрібно враховувати багато факторів. Які саме, детально розглянемо в цій статті.

Основні критерії вибору ліжка в квартиру

Купуючи ліжко, ви тим самим визначаєте, яким буде ваш сон. А чи стане він міцним і здоровим, залежить лише від правильності вашого рішення. Нижченаведені поради допоможуть вам визначитися:

  • Розмір. Вибираючи розмір ліжка, перш за все, потрібно враховувати ваш зріст. Запас довжини повинен бути хоча б 10 сантиметрів, але для більшого комфорту бажано трішки більше.
  • Форма. Ліжко може бути прямокутної, квадратної, круглої або навіть дугообразної форми. Визначити оптимальну форму досить просто: достатньо лягти на нього і розправити руки. Якщо вам зручно і просторо, то ліжко вам підходить. Але варто відзначити, що експерти рекомендують віддавати перевагу стандартним прямокутним або квадратним моделям.
  • Каркас. Каркас ліжка буває двох типів: з двома опорними спинками і бічними панелями, або з чотирма бічними панелями і спинками, де в якості опори виступають ніжки. Як правило, останні менш довговічні. Щодо матеріалу, то потрібно віддавати перевагу моделям, каркас яких виконан з масиву дерева чи металу.
  • Матрац. Особливу увагу потрібно приділити матрацу, який повинен бути максимально комфортним. Інакше він може стати причиною безсоння, болів в м'язах і хребті, алергічних захворювань. При виборі слід враховувати вашу вагу, а також стан здоров'я. Так, повним людям краще віддати перевагу жорстким матрацам, худим, навпаки, - м'яким, а люди середньої комплекції можуть з комфортом спати на будь-якому матраці. Якщо ви схильні до алергії, то наповнювач матрацу повинен бути синтетичним, проте натуральні матеріали екологічні і довговічні.

Де придбати найкращі меблі?

На сайті української фабрики меблів «Лісма» представлен великий вибір меблів, а саме стільці, столи, крісла, куткові дивани https://www.lisma.com.ua/product-category/kutovi-divani/. В асортименті також є ліжка будь-яких розмірів та форм. Тому кожний покупець зможе знайти оптимальний для себе варіант. Варти зазначити, що ціни на ліжка значно нижче ніж у звичайних магазинах.

Мой аккаунт