Пятница, 29 марта, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Імпотенція: причини захворювання

​Кожен чоловік повинен відповідально ставитися до свого чоловічого здоров'я і регулярно обстежуватися у фахівців. В іншому випадку, є ризик виникнення багатьох проблем. Одна з них — імпотенція або зниження лібідо. Щоб підібрати адекватне лікування та правильні препарати для посилення потенції, необхідно встановити причину, яка лежить в основі еректильної дисфункції.

Психологічні чинники

Як правило, психологічні причини імпотенції спостерігаються у молодих людей, які тільки почали вести статеве життя. У багатьох проблеми пов'язані з тим, що це їх перший досвід і вони бояться не задовольнити партнерку і почути глузування на свою адресу. Також нерідко в цьому винні батьки підлітка, які вселяли йому, що секс є ганебним заняттям.
Фахівці стверджують, що впоратися з психологічними травмами підліток самостійно не зможе. Йому необхідно звернутися до психолога. При цьому медикаментозне лікування в цьому випадку абсолютно недоцільне. Також слід поговорити з сексуальною партнеркою і встановити з нею довірчі відносини.

Гормональні

Недолік тестостерону в організмі також негативно позначається на потенції. Дане захворювання в медицині називається гіпогонадизм. Зазвичай воно спостерігається у чоловіків середнього і похилого віку. І якщо вчасно не почати його лікування, то можуть виникнути серйозні ускладнення, аж до безпліддя. План лікування в кожному випадку призначається індивідуально і залежить від причин захворювання. Зазвичай медикаментозне лікування поєднують з фізіотерапевтичними процедурами.

Захворювання сечостатевої системи

Дисфункція статевого органу часто спостерігається у тих, хто страждає від запалення передміхурової залози. Дане захворювання має такі ознаки:

  • підвищене сечовипускання;
  • часті позиви в туалет в нічний час доби;
  • біль в паху;
  • різі в процесі сечовипускання;
  • гнійні або кров'яні виділення.

В даному випадку, щоб відновити потенцію, необхідно усунути першопричину, тобто зняти запалення передміхурової залози. Хворому призначають антибіотики, масаж простати і інші процедури. А щоб він міг вести статеве життя в процесі лікування, рекомендують приймати препарати для підвищення потенції, наприклад «Тонгкат Алі Платинум». Його дія настає вже через годину після застосування. До того ж, на таблетки Тонгкат Алі Платинум ціна в Україні досить вигідна.

Будь-яке захворювання простіше попередити, ніж потім витрачати багато часу, сил і грошей на лікування. Тому не забувайте щороку проходити обстеження у андролога, а якщо з'явилися перші тривожні симптоми захворювання, негайно звертайтеся до лікаря. Також слід вести здоровий спосіб життя, уникати стресових ситуації і нервового перенапруження.

Мой аккаунт