Четверг, 18 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Що подарувати дівчині на день святого Валентина

Комусь це питання може здатися досить складним, а комусь дрібницею. Все залежить від того, як довго і добре ви знаєте людину. У будь-якому випадку, при виборі подарунка потрібно включити фантазію і проявити кмітливість. А ще, не буде зайвою інтуїція.

вітальна листівка на святого Валентина

День святого Валентина, який відзначають 14 лютого кожного року, прийнято вважати днем ​​усіх закоханих. Саме в цей день, користуючись нагодою, деякі таємно закохані починають діяти.

Невинні підказки

Найчастіше, як показує практика життя, дівчата всіляко натякають своєму чоловікові, чого хочуть. Незадовго до дня «Х» жінки мріють, перебираючи у себе в голові усі накопичені бажання. Іноді несвідомо, а іноді заплановано, перебираємо думки вголос. Все що вам потрібно, тільки бути уважним і тримати вуха відкритими, щоб не пропустити «потрібну» інформацію. А як же бути, якщо про об'єкт прагнень відомо, наприклад, тільки ім'я?

Вибираємо подарунок

Для початку, визначтеся з бюджетом. Ну звичайно, скажете ви. Так, звичайно, але хочеться здивувати і при цьому не витрачатись як божевільний. Хочеться знайти корисний, можливо не дорогий і при цьому хороший подарунок. Давайте розглянемо ідеї подарунків для дівчини до дня святого Валентина:

  • Допоможіть дівчині в її захопленні, наприклад, в спорті. Це може бути фітнес-браслет. Так само буде дуже приємно отримати якийсь новий гаджет у вигляді нового смартфона, або планшета з хорошою фронтальною камерою для селфі. Або нарешті, якщо дівчина захоплюється фотографією, буде актуально подарувати якісний фотоапарат або аксесуари до вже існуючого. Ніколи не будуть зайвими також подарунки з серії «для краси і здоров'я». Це різні манікюрні набори, масажні ванночки, плойки, фени, стайлери.
  • Дякувати Богу магазини переповнені всілякими блискучими штучками. Я маю на увазі прикраси. Банально скажете ви? У неї повно «брязкалець»? Це все не має значення, так як немає нічого краще добре перевіреної класики. Браслети на руку на ногу, ланцюжки, намисто, каблучки, кулони, сережки ... і все це з будь-яких матеріалів на будь-який гаманець і смак.
  • Для більш сміливих і впевнених у собі чоловіків, підійде варіант з новим ароматом. Не кожен зважитися придбати парфуми в подарунок, без схвалення своєї дівчини. Виникають страхи не виправдати очікування. Думаю, варто ризикнути, так як нові приємні аромати радують нас не менше прикрас.
  • Нещодавно я прочитала трохи дивний і жартівливий вислів, але сенс в ньому безсумнівно є «Коли любиш людину, хочеш щоб вона їла». Запросіть дівчину розділити з вами цей вечір, розташуватися зручно за столом з вишуканою їжею і келихом вина. Жінки дуже люблять побачення і не упускають можливості показатись в новій сукні, свою фігуру, після виснажливих тренувань в спортивному залі.

романтичний вечір на день всіх законаних

  • Є ще один хороший спосіб пізнати одне одного краще, це спільне дозвілля. Запросіть дівчину в туристичну поїздку до Європи, в тур вихідного дня або просто злітайте туди де тепло. Сходіть на концерт, або відвідайте аквапарк з гірками. Нам стають близькими ті люди, з якими ми переживаємо позитивні моменти в житті.
  • І нарешті, одягніть її. Будь-яка жінка, завжди достойно оцінить такий жест. У виборі такого роду подарунка, потрібно проявити фантазію. Можливо це будуть теплі в'язані рукавички і шарф в тон, хтось подарує мереживну білизну, а хтось можливо шубку. Справа смаку і бажання. У будь-якому випадку, якщо не знаєте розмір, влаштуйте з дівчиною шопінг.

Чого не варто дарувати

Іноді, чоловіки так хочуть догодити нам жінкам, що в паніці біжать в магазин і зносять з полиць праски, сковорідки тощо. Не варто цього робити ні в якому разі, якщо тільки дівчина сама вас не попросила про це. Такі подарунки можуть засмутити і навіть образити, змусять думати про домашній побут і щоденні рутинні обов'язки. В першу чергу, ми жінки і хочемо до себе відповідного ставлення.

даруйте тепло своїм другим половинкам

Дорогі наші чоловіки, що б ви не приготували нам дівчатам на 14 лютого в якості подарунка, не забувайте будь ласка, що найважливіше для нас це ваша увага і турбота. Нам добре з тими, хто змушує нас посміхатися.

Мой аккаунт