Пятница, 26 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

В подорож по Львову на орендованому авто

Якщо ви плануєте побувати у стародавньому місті Лева, то необхідно заздалегідь потурбуватися про свій комфорт, мобільність, зручність пересування, забронювавши послугу прокат авто в аеропорту Львів від компанії Avis, одного з відомих лідерів у сфері надання послуг з автопрокату. Взяти автівку на прокат можна в міжнародному аеропорту Львів, в регіональному представництві Avis або оформивши онлайн-замовлення на сайті комнії.

Оформлення оренди: як все відбувається?

Після подання заявки (по контактному телефону, в онлайн-режимі, у пункті прокату) відбувається резервування автомобіля необхідної марки. Клієнт має особисто надати всі документи для оформлення послуги та сплатити її вартість. Після підписання договору можна вирушати в дорогу.

прокат авто в аеропорту Львова​Перед подачею машини (на початку і в кінці строку автопрокату) проводиться огляд її технічного стану та наявності необхідної кількості пального.

Можливість зв’язку з спеціалістами сервісу існує в будь-який час доби. З ними можна зв’язатись в разі виникнення різних непередбачуваних ситуацій під час поїздки. Оператори компанії завжди нададуть необхідну підтримку та допомогу.

Надаючи у Львові послугу з автопрокату, Avis забезпечує всі умови для зручної подорожі. Для поїздки з маленькими дітьми можна додатково замовити дитяче крісло, а для легкого орієнтування на незнайомій місцевості орендувати навігаційну систему.

Переваги для клієнта від автопрокату у Львові

Скориставшись орендою автотранспорту від компанії Avis, клієнти повертаються сюди знову. Це обумовлено рядом факторів:

  • Широкий вибір автомобілів – замовник отримує автівку тільки вказаної моделі, марки, класу.
  • Доступна ціна користування орендованим транспортом.
  • Можливість замовлення додаткових послуг.
  • Зручні послуги оплати.

В Avis можна замовити:

  • Бронювання авто на конкретну дату;
  • Поїздки по Львову та за його межами, з водієм та без;
  • Трансфери з/в аеропорт Львів, залізничний вокзал та інші пункти призначення.

Компанія Avis готова запропонувати своїм клієнтам сучасні автомобілі відомих брендів, які мають середній експлуатаційний термін до трьох років. Щодня послугами автопрокату тут користуються більш, ніж тридцять замовників. Середній час прокату становить до 10 днів. Кожен другий клієнт звертається до Avis вдруге. Avis надає якісні послуги за доступними цінами, нові та тільки надійні автівки!

Мой аккаунт