Суббота, 20 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Інтерактивний підручник з математики

​Нестача навчальних посібників

Останні роки характеризуються нестабільною навчальною програмою. Часті зміни підручників, які використовуються у навчальних закладах по різним шкільним предметам, призвели до нестачі потрібних посібників. Наприклад, підручників з математики для учнів 4 класу існує дуже багато видів, але кількості книг конкретного автора не достатньо для забезпечення усіх 4-класників. Тому виходить, що одна друкована книга повинна розподілятися якимось чином між двома-трьома учнями. Не завжди існує можливість ходити один до одного або постійно виконувати домашні завдання разом, за одним підручником. Оскільки інтернет зараз є у багатьох домівках, з його допомогою можна відкрити електронний варіант 4 клас математика Богданович. Цей посібник найбільш розповсюджений завдяки зрозумілому та повному викладенню навчальної програми. Учні мають можливість поступово освоювати інформацію і закріплювати знання з допомогою вирішення завдань.

Поступове вивчення важливих тем

З початку року книга допомагає маленькому 4-класнику повторити вже вивчені раніше способи ділення та множення різних чисел, в межах 1000. Це дозволяє учневі вправно розв’язувати приклади з більшими числами, які чекають далі у підручнику. Математика навчає школярика в цьому році спочатку записувати та читати багатозначні числа, до шести знаків. Далі повторюються одиниці вимірювання величин та вивчаються нові. З найлегших тем починається перехід до більш складних, де багатозначні числа між собою додаються, віднімаються та порівнюються. Переходячи на сайт vshkole.com, можна знайти цю та іншу інформацію в книзі Богдановича. Учню стане під силу розв’язувати такі розповсюджені задачі, в яких необхідно визначити швидкість, відстань або час. В майбутньому школярі ще не раз будуть натикатися на завдання такого виду, тому важливим є якісне засвоєння цієї теми.

Загальний доступ до навчальної інформації

Найбільш серйозним та важким параграфом математики в 4-му класі, є тема дробів. Від того, як добре буде засвоєна інформація учнем на початку, залежатиме майбутня успішність навчання, у більш старших класах. Тому вільний доступ до підручника є дуже важливим для сучасного школяра. У разі, якщо 4-класник не зміг зрозуміти тему під час її вивчення в школі, він може в будь-який момент звернутися до електронної книги з математики, розміщеної на vshkole.com. Якщо така необхідність з’явилася прямо в класі, а друкованого варіанту не знайшлося, можна зайти на сайт з телефону або планшету. Можливо, саме в цей момент школяр прочитає вирішальну інформацію, що дасть йому можливість зрозуміти принцип розв’язування дробів та багатозначних чисел.

Мой аккаунт