Пятница, 26 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Тенденції в дизайні інтер'єрів 2015

​Власна домівка – це мрія багатьох українців. Кожен мріє зробити свій дім комфортним та затишним. З цією метою люди роблять ремонти, при цьому вони стараються вкласти в них всю свою душу і зробити дім привабливим та комфортним. Але для того щоб дім виглядів вишукано, не слід забувати про тенденції дизайну, адже завжди треба старатися йти в ногу з часом, модою і власними вподобаннями. Для того, щоб знайти ідеальну ідею для нового інтер’єра, треба розглянути модні тенденції цього року.

Модний дизайн інтер’єру 2015 року

Розглянемо самі цікаві та вишукані ідеї, які будуть користуватися попитом в цьому році:

  1. Модним кольором в 2015 році являється колір вина, або його ще називають марсаловим кольором. Він виглядає незвичайно і привабливо. Використовувати даний колір можна як доповнення до основного дизайну (марсалові меблі), або як основний колір у створенні нового, унікального інтер’єру.
  2. Дуже популярним останнім часом стає мода на старовинний дизайн інтер’єру (http://i-idea.com.ua/ua/portfolio). При його створенні, частіше всього шпалери не використовуються (стіни фарбуються в білий або кремовий колір). Що стосується меблів, то в цьому варіанті використовують меблі з натурального дерева та масивні лампи. Оптимально, коли старовинний дизайн доповнюють сучасні речі та аксесуари. Таким чином ви поєднуєте минуле і сьогодення і створюєте шедевр.
  3. Практичний стиль, який дістав назву «чоловічий». Це варіант сучасного мінімалізму. В чоловічому дизайні ви не знайдете зайвий аксесуарів, яскравих кольорів та дівочих «бантиків». В цьому випадку використовуються тільки потрібні меблі та предмети. Стиль не вишуканий, але досить цікавий та несподіваний.
  4. Останнім часом стало модно використовувати національні елементи в дизайні. Ось і цього року це буде дуже доречно. Такий інтер’єр виглядає дуже красиво і підкреслює націоналістичні ідеї власника будинку.
  5. Використовування прозорих меблів. Такий варіант дизайну вигідно впишеться в інтер’єр ресторану. У клієнтів залишиться гарне враження від вечері, і вони обов’язково прийдуть в такий заклад ще не раз.
  6. В 2015 році модно буде акцентувати увагу на деталях. Так, наприклад,хтось акцентує увагу на великій бібліотеці, хтось на яскраво пофарбованих стінах, а хтось на фото, які вивішують на стіну. До речі, багато хто вивішує багато фотографій на стіну, і створює таким чином власну фотогалерею. Так гості будинку можуть ознайомитися з вашим життям і захоплюватися вашим гарним смаком.

Це головні тенденції в дизайні інтер’єру 2015 року. А для того, щоб ремонт приносив вам задоволення, вибирайте дизайн, який вам до смаку, адже власні вподобання – це головна запорука успіху будь-якої справи.

Мой аккаунт