Четверг, 28 марта, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Про вибір вилкового дизельного навантажувача

Вилкові навантажувачі на дизельному паливі широко застосовуються для виконання багатьох підйомно-транспортних робіт. Однак покупка такої нової машини та її технічне обслуговування вимагає великих грошових витрат. Тому оптимальним виходом із положення може бути покупка вживаного автонавантажувача або його оренда на будь-який бажаний період часу.

навантажувач

Купивши б/в дизельний навантажувач або орендувавши його, підприємство отримує у своє розпорядження потужну сучасну складську спецтехніку і значно економить свій бюджет. Тільки вибирати треба не китайські машини, а продукцію провідних японських або європейських виробників.

Дизельні навантажувачі: особливості та переваги

Машини з дизельними двигунами використовуються при навантажувальних, розвантажувальних і транспортних роботах, а також при укладанні товарів на складських стелажах. Якісні підйомно-транспортні машини вельми маневрені та надійні, вони не втрачають свою функціональність і експлуатаційні властивості з часом. Для розширення можливостей навантажувач на дизельному паливі можна укомплектувати додатковим навісним обладнанням.

Основні переваги дізнавантажувачів:

  • висока продуктивність;
  • простота в обслуговуванні й експлуатації;
  • економічне витрачання палива;
  • висока робоча вантажопідйомність;
  • висота підйому продукції - до 8 метрів і вище;
  • мінімізація ручних вантажно-розвантажувальних робіт.

Оренда і купівля б/в дизельної спецтехніки - вигода і практичність

Вантажно-транспортна техніка, яка функціонує на солярці, особливо затребувана на відкритих складських майданчиках, також її обмежено використовують у приміщеннях із високими стелями і потужною вентиляцією. На сучасному ринку складської техніки представлений величезний асортимент, зорієнтуватися в розмаїтті якого не так-то й просто. Але у будь-якому випадку одними з кращих вважаються дизельні навантажувачі Тойота.

Фахівці компанії «Денал Груп» готові допомогти у виборі найбільш придатного навантажувача і для виконання конкретних робіт. На складі є в наявності десятки навантажувачів марок Toyota, Still, BT, Jungheinrich різних типів і з різними технічно-експлуатаційними параметрами.

Менеджери допоможуть вибрати оптимальну модель автонавантажувача, орієнтуючись на мету його використання і бюджет покупця (орендаря), котрий таким чином отримує сучасну і працездатну техніку за дуже доступні гроші. Контактні дані наведені на офіційному сайті компанії - https://denal.com.ua

Мой аккаунт