Пятница, 29 марта, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Продаж пиломатеріалів обрізних на аукціонах біржі ТОВ «УУБ»

Пиломатеріали для продажу пропонують деревообробні підприємства лісозаготівлі, лісопильні компанії. Деревина йде з лісопилки на різних стадіях обробки. Це може бути необроблений пиломатеріал, тобто деревина, отримана в результаті розрізання стовбура на смуги. Тоді у нього оброблені лише дві сторони, решта - кора. Обрізний брус оброблений з усіх боків, а форматований брус складається з елементів певного перерізу та певної довжини.

Таким способом готують:

  • Дошки;
  • Рейки;
  • Колоди;
  • Брус.

Перед виставленням на продаж пиломатеріали для ферм просочують, як правило, зануренням, щоб зробити їх більш стійкими до вогню, грибків і комах. З липня 2021 року пиломатеріали і необроблену деревину реалізують лісокористувачам тільки за допомогою електронних аукціонів в електронній торговій системі ProZorro.Sale на спеціальному онлайн-майданчику «Української універсальної біржі», яка є офіційним майданчиком ДП «Прозорро.Продажі».

Реалізуйте пиломатеріали обрізні на Української універсальної біржі

Між вирубкою і реалізацією будівельних пиломатеріалів – довгий шлях. Починається вона з обкорювання та розпилювання, тобто попереднього вирізання зі стовбура елементів, які складають основний сортамент пилорами – брусів і дощок. Потім переходять до торцювання, тобто більш точного різання. В результаті отримують:

дошки – в середньому вони мають ширину від 75 до 250 мм і товщину 19-45 мм. Зазвичай вони використовуються як елементи жорсткості конструкції. Також їх використовують для виготовлення обшивки для покрівлі. Іноді їх використовують для спорудження ферми у вигляді кроквяних балок;

балки - шириною 100-250 мм і товщиною 50-100 мм. В основному вони використовуються для виготовлення крокв, прогонів і підшивок;

брус - вони зазвичай мають квадратний перетин зі сторонами 100, 175 мм. Найчастіше їх використовують для виготовлення стінових плит і опорних стійок;

лати і контррейки - їх перетин зазвичай становить 4 х 6 см. Використовуються для влаштування всіляких решіток - під гіпсокартон, під дерев'яний сайдинг. З них також збирається конструкція, на якій базується профнастил і щитова покрівля.

Куплю пиломатеріал обрізний на аукціоні Української універсальної біржі

Електронні аукціони які проводить «Українська універсальна біржа» реалізує механізм який дозволяє учасникам торгів отримувати вичерпну аналітику щодо пиломатеріалів та необробленої деревини, знайти можливо за посиланням https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/pylomaterial-obriznyj-na-auktsionah-ukrainskoi-universalnoi-birzhi/, членам біржі надається можливість моніторингу індексу цін за вибраний період, що дозволяє вибудовувати стратегію торгів.

Будьте завжди у тренді та дознавайтесь новини Біржи першими. Оформляйте підписку на чат бот ТОВ “Українська універсальна біржа” у Viber і Telegram.

Фахівці «Українська універсальна біржа» завжди з вами на зв’язку. На сайті розміщенні навчальні матеріали, де ви знайдете відповіді на багато питань.

Мой аккаунт