Пятница, 19 апреля, 2024г.
russian english deutsch french spanish portuguese czech greek georgian chinese japanese korean indonesian turkish thai uzbek

пример: покупка автомобиля в Запорожье

 

Iнформаційно-аналітичне інтернет видання — Київ.org

Користувачі інтернету кожен день бачать величезну кількість інформації. Зараз ми живемо в інформаційному світі, важливо бути в курсі головних новин. Головне, читати достовiрнi новини.

Чому не варто довіряти, а чому можна вірити? У цьому нам допоможуть розібратися аналітичні сайти. У рейтингу сайтів представлені портали, де можна знайти інформацію не тільки про проблеми, які виникають у всьому світі але і про місцеві вибори, економіку, події.

Київ.org — сучасне успішне та авторитетне видання, яке на своїх сторінках висвітлює  діяльність місцевої та державної влади гарячими темами та інформує про співпрацю з громадськістю. Інформація про МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020 особливо користується популярністю в даний час.

Що можна знайти цікавого в інформаційно-аналітичному інтернет виданні?

  • Політичні новини для тих, хто цікавиться і хоче бути в курсі роботи Адміністрації Президента.
  • Економічні новини для тих, кого хвилюють питання економічної безпеки.
  • Тут можна відстежувати останні зміни, дізнатися про напрям розвитку внутрішньої політики, отримати інформацію про державний бюджет.
  • Портал інформує про останні зміни в економіці зарубіжних країн.
  • Дані про наукові та економічні відкриття. На певних сайтах є додатковий розділ з навчально-методичними матеріалами.
  • Є підрозділи з прогнозами, статистикою різних сфер бізнесу.
  • Гарячі новини про місцеві вибори 2020.

Видавництво Київ орг розпочало свою роботу, як друкований засіб масової інформації, з 19 квітня 2019 року здобуло перемогу у міському конкурсі проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».  Успішно реалізується як освітній центр, незалежний інтернет портал.

Місія видавництва — чесно і правдиво доносити інформацію до читачів. Інформує жителів міста Київ про все, що відбувається не тільки в місті, в Україні, а й у всьому світі. Різноманітність визначається оглядами різних сфер діяльності — в культурному житті, в питаннях соціального захисту населення, зміцнення правопорядку і законності, про становлення місцевого самоврядування. Сукупністю маленьких перемог досягається велика перемога.

Мой аккаунт